seven

Trädgård

Vad söker du?

Vi på Landtmannaaffären erbjuder ett brett utbud av verktyg, redskap och allt där till. Vi hjälper dig med allt du behöver till din trädgård.

Redskap

Att ha rätt redskap förenklar arbetet för dig i trädgården. Därför ser vi till att ge dig de bästa förutsättningarna och erbjuder ett gott utbud av redskap. Vi har till exempel inte bara en kratta att välja på, vi har åtta. Allt för att du ska känna dig bekväm att jobba med, på ett bra och ergonomiskt sätt. Våra kvalitetsredskap kommer från Fiskars, Gardena och Nyby-bruk.

Frö och jord

I vår butik hittar du fröer från Nelson Garden och Weibulls till grönsaker, blommor och örter samt olika typer av jord som passar för olika växter. För att lyckas med din odling behöver du både bra fröer och bra jord.

Gödning

Dina växter behöver näring för att kunna växa och frodas. Vi hjälper dig hitta rätt gödning för rätt ändamål så att du får det bästa till både trädgård, växthus och inomhusblommor. Vi har gödning från Algomin, Weibulls, Svenska Foder, Nelson Garden och många fler.

Bekämpningsmedel

Ibland kan skadedjur och sjukdomar komma in i din trädgård. Hos oss hittar du bekämpningsmedel från bland annat Neudorff för att skydda dina växter och grödor.

Övrigt

Utöver vårt stora sortiment av trädgårdsprodukter har vi även krukor, blomlådor och andra tillbehör för att göra din trädgård vackrare och mer funktionell. Kom in och utforska vår butik!

Vildfågel

Vi säljer foder till vildfåglarna året runt. På vintern är sortiment utökat och då hittas även ett brett sortiment på foderautomater.

Allt till barnen

Låt barnen hjälpa till i trädgården! Det är både roligt och lärorikt. Vi har ett stort utbud barnvänliga trädgårdsredskap. Skottskärror, spadar och räfsor som är lätta att använda och tillverkade för barns behov.

Så kom in till vår butik! Här hittar du ett stora sortiment av trädgårdsredskap och leksaker som är anpassade för barn, och låt hela familjen ta del av trädgårdsarbetet på ett roligt och lärorikt sätt.