seven

Smådjur

Vad söker du?

Vi är stolta över att kunna erbjuda foder och tillbehör till en rad olika djur. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att ta hand om dina smådjur på bästa sätt!

Foder

På Landtmannaaffären hittar du högkvalitativt foder till dina husdjur, allt från marsvin, kaniner, fåglar, sköldpaddor, fiskar, damm-fiskar och andra smådjur. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter från välkända varumärken för att säkerställa att dina husdjur får de bästa näringsämnena som håller dem friska och glada. Bland annat från, Versele-Laga, Franks Zoofor, Trixie, Lolo Pets, Jr Farm, Svenska Foder. Besök oss idag för att se vårt sortiment!

Strö

Vårt utbud av strö är perfekt för att hålla dina husdjurs burar rena och bekväma. Vi har strö som passar för olika typer av djur, hamstrar, kaniner, marsvin och fåglar. Vårt foder är också av hög kvalitet och kommer från välkända producenter.

Tillbehör

Hos oss hittar du också ett stort utbud av skålar, vattenflaskor och höhäckar som hjälper till att hålla dina husdjur mätta och belåtna och se till att de släcker törsten. Vi har ett brett utbud av burar och transportburar som passar perfekt för alla typer av husdjur. Vi hjälper dig att hitta den rätta buren för ditt djurs behov och storlek.

Vi har allt du kan tänkas behöva till dina fiskar. Produkter som är speciellt utformade till både akvariet och till fiskarna i din damm. Plastväxter, algmedel, håvar och andra dekorationer hittar du i butiken.

Du hittar holkar till alla sorters fåglar och dess storlekar och vi har även annat bomaterial samt vitaminer och mineraler till dina burfåglar.

Till dina reptiler hittar du grottor och värmelampor i vårt sortiment, allt för att ge dem bästa boendemiljön.

Leksaker

När man väljer leksaker till sällskapsdjur är det viktigt att tänka på djurets storlek, ålder och personlighet. Tänk även på att välja leksaker av hög kvalitet som är säkra och inte kan orsaka skador eller kvävning. För att stimulera dina husdjur har vi ett stort urval av leksaker och aktiveringsprodukter. Vi har även ett brett utbud av godis som dina husdjur kommer att älska.

Tillgång till leksaker är viktigt för dina husdjurs fysiska och mentala hälsa. Det främjar djurens naturliga beteende och minskar både stress och tristess.