seven

Hund & katt

Vad söker du?

Vi på Landtmannaaffären har ett välfyllt sortiment av produkter till både din hund och katt. Här kan man hitta allt från foder och leksaker till kattlådor och hundbäddar.

Hund

På Landtmannaaffären erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör till hundar. Här kan du hitta allt från halsband, koppel och selar till leksaker, vårdprodukter, transportburar och silverdukar. Oavsett vad du söker för din hund, så finns det en god chans att du hittar det hos oss.

Hundfoder

Att välja rätt hundfoder till sin hund är ett av de viktigaste besluten du behöver ta som hundägare. Precis som människor behöver hundar en välbalanserad kost för att leva ett friskt och aktivt liv. Därför har vi över 80 olika sorters hundfoder för att du ska hitta rätt till just din hund. Hos oss hittar du foder från bland annat Royal Canin, Hill’s, Robur Bozita, Eukanuba, Acana, Core och Mush.

Katt

Till din katt hittar du allt från leksaker och vårdprodukter hos oss på Landtmannaaffären. Vi har över 40 olika sorters kattmat. Från varumärken som Royal Canin, Hill’s, Bozita och många fler. På leksakshyllan finnas allt mellan fjädrar, bollar, kattleksaker med kattmynta och interaktiva leksaker som stimulerar kattens jaktinstinkter.

För att hjälpa din katt att hålla sina klor trimmade och skydda dina möbler, erbjuder Landtmannaaffären även klösbrädor i olika storlekar och stilar. Vi erbjuder även kloklippning vid utvalda tillfällen. Läs mer nedan.

Kloklippning

På utsatta datum erbjuder vi kloklippning i butiken. Till både hundar, katter och kaniner. Håll utkik här för kommande tider.

Att klippa klorna på sin katt, hund eller kanin är viktigt för husdjurets hälsa och välbefinnande. Långa klor kan orsaka smärta och obehag för djuret och i värsta fall leda till infektioner. Regelbunden klippning av klorna bidrar till att hålla dina husdjur friska och glada.