seven

Lantbruk

Vad söker du?

I vår butik hittar du foder till hästarna, allt som behövs för att stängsla samt spån, saltstenar, vitaminer, mineraler till både hästar, nötdjur, får och svin. Välkommen in!

Foder

Vi vet att olika djur har olika näringsbehov och behöver bra typer av foder för att hålla sig friska och välmående. Vare sig du har höns, duvor, hästar, får eller nötdjur så kan vi hjälpa dig att hitta rätt foder för just dina djurs behov. Vi hjälper dig med rätt mängd så att dina djur inte går hungriga.

Fjäderfän

Har du fjäderfän på gården har vi rätt tillbehör att de ska trivas och hålla sig friska. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör. Värmelampor som håller kycklingarna varma under de kalla vintermånaderna och vatten- och foderautomater så att de alltid har tillgång till mat och vatten. Oavsett vilken typ av fjäderfän du har, så har vi de rätta tillbehören för att underlätta skötseln av dem.

Hos oss hittar du även foder till viltfågel året om.

Elhyllan

Med våra produkter och vår erfarenhet kan du känna dig trygg och säker med att du får en stängselanläggning som ger dina djur den säkerhet de behöver. På elhyllan hittar du allt för att skapa en säker och effektiv stängselanläggning. Från stakettråd till kraftfulla elnät och tillbehör från Swedguard och Willab.

Allt till hästen

Vi har foder till din häst och erbjuder även mineraler och godis att komplettera med. För att du ska kunna ta hand om din häst och hålla den frisk och i god form har vi en mängd olika verktyg och skötselprodukter. Hos oss hittar du allt från borstar för att hålla pälsen ren och fin, till flughuvor, lädervård, grepar och sopborstar. Vi har även ridvantar och strumpor.